PT doesn't start

This is where you report whatever issue you have on desktop. Windows, Mac, Linux, issues with Chromecast support, VPN, Apple TV, whatever. Don't forget to read forum rules BEFORE posting.

Moderators: Siem, Fous, Chupacabra

Forum rules
1. BEFORE REPORTING A BUG, USE THE SEARCH .!!!
Is someone reported it already, don't open a new thread! Save us time so we can invest this time in fixing this bug!

2. ANSWER THAT FOLLOWING . IN YOUR POST:
- What . # of PT are you using? On what device? What OS . is it running? ie. win 7
- Is this bug happening on everything you try to watch? Movies and TV shows?
- Can you attach a screen shot? (If it's something that can be captured).
**The more detail you give us regarding this issue you're having, the easier it'll be for us to reproduce it and fix it! So start spilling...
Post Reply
Jomanda
Posts: 2
Joined: Thu Nov 15, 2018 6:51 pm

PT doesn't start

Post by Jomanda » Thu Nov 15, 2018 7:03 pm

I have been using . for a very long time already and I absolutely love it!

I have tried to install the latest . on a system after a fresh install of Windows 10, but the program does not appear to work.
When I click on the . icon, I see the icon appear in the taskbar at the bottom of my desktop, but after a few seconds it disappears again. Nothing else happens...

I suspect it may have something to do with my Internet Security Suite, which is Bitdefender Internet Security 2019, since it is the only piece of software I have changed from the . install. However, disabling this Internet Security Suite does not solve the problem for me...

Now to answer your .:
- What . # of PT are you using? Beta 6.0 is all I can say for sure
- On what device? Windows 10 PC
- What OS . is it running? Windows 10
- Is this bug happening on everything you try to watch? Movies and TV shows? I never get to the point where I can watch anything, the . doesnt start.
- Can you attach a screen shot? (If it's something that can be captured). n/a
- Is your internet . stable? Yes
- Did you try to run . as an Administrator? Yes, problem persists
- Did you try this on another device? Yes I have had it running on this very pc before the reinstall, and all I changed was the AV suite to Bitdefender Internet Security 2019
- Did you try this on another internet .? No
- Did you try it on wifi and cable? Yes

I really hope someone can help me resolve this problem.

Bazoogle
Posts: 1
Joined: Wed Nov 21, 2018 8:09 pm

Re: PT doesn't start

Post by Bazoogle » Wed Nov 21, 2018 8:14 pm

I am having the exact same issue. I also have Bitdefender total security 2019 and . will not actually start. The window pops up, it loads for a second, it shows the window completely empty for about a second and a half, then closes. I have tried everything I can think of. Of course I tried turning off every bit off . from Bitdefender, which didn't work. I uninstalled PT, turned off BD, restarted and reinstalled PT and still nothing. No matter what you run as an administrator it still won't work. I've run out of ideas. Anyone else have anything to try?

axler
Posts: 58
Joined: Thu Apr 19, 2018 9:21 am

Re: PT doesn't start

Post by axler » Fri Nov 23, 2018 2:01 pm

Probably here case in your antivirus.
You can disable it for a while, clear cache folder, and then watch the app working flow.
If it'e ok then you can try to add the app into antivirus . list(rules).

Post Reply