Nothing works with VPN

This is where you report whatever issue you have on desktop. Windows, Mac, Linux, issues with Chromecast support, VPN, Apple TV, whatever. Don't forget to read forum rules BEFORE posting.

Moderators: Siem, Fous, Chupacabra

Forum rules
1. BEFORE REPORTING A BUG, USE THE SEARCH .!!!
Is someone reported it already, don't open a new thread! Save us time so we can invest this time in fixing this bug!

2. ANSWER THAT FOLLOWING . IN YOUR POST:
- What . # of PT are you using? On what device? What OS . is it running? ie. win 7
- Is this bug happening on everything you try to watch? Movies and TV shows?
- Can you attach a screen shot? (If it's something that can be captured).
**The more detail you give us regarding this issue you're having, the easier it'll be for us to reproduce it and fix it! So start spilling...
Locked
danman27
Posts: 8
Joined: Mon Dec 22, 2014 12:38 am

Nothing works with VPN

Post by danman27 » Tue Feb 10, 2015 3:36 am

I have windows 8.1 and . 5.2 beta, and it works ok, but the second I turn on VPN, and I start a movie/TV show, it stays at 0
(this happens on android, too, BTW)

popcorn-time
Site Admin
Posts: 1784
Joined: Sun Jun 15, 2014 3:45 pm

Re: Nothing works with VPN

Post by popcorn-time » Tue Feb 10, 2015 5:11 pm

1. BEFORE REPORTING A BUG, USE THE SEARCH .!!!
Is someone reported it already, don't open a new thread! Save us time so we can invest this time in fixing this bug!

This is from the forum rules that are written in big letters at the top of each post you make/read.
Now if you use the search . you'll see that we've written many times that our VPN support isn't perfect since our provider can't handle all the pressure from all the users using the VPN simultaneously... We're working on finding a different . and this may take some time.

Thanks.

Locked