Freezing

This is where you report whatever issue you have on desktop. Windows, Mac, Linux, issues with Chromecast support, VPN, Apple TV, whatever. Don't forget to read forum rules BEFORE posting.

Moderators: Siem, Fous, Chupacabra

Forum rules
1. BEFORE REPORTING A BUG, USE THE SEARCH .!!!
Is someone reported it already, don't open a new thread! Save us time so we can invest this time in fixing this bug!

2. ANSWER THAT FOLLOWING . IN YOUR POST:
- What . # of PT are you using? On what device? What OS . is it running? ie. win 7
- Is this bug happening on everything you try to watch? Movies and TV shows?
- Can you attach a screen shot? (If it's something that can be captured).
**The more detail you give us regarding this issue you're having, the easier it'll be for us to reproduce it and fix it! So start spilling...
Post Reply
DemonLies
Posts: 2
Joined: Tue Jul 31, 2018 7:53 pm

Freezing

Post by DemonLies » Tue Jul 31, 2018 7:59 pm

- What . of PT are you using? Beta 0.6
-On what device? Desktop
-What OS . is it running? Win 10
- Is this bug happening on everything you try to watch? Movies and TV shows? Yes
- Can you attach a screen shot? (If it's something that can be captured) No i cant
- Is your internet . stable? Yes
- Did you try to run . as an Administrator? Yes
- Did you try this on another device? No, dont have another device
- Did you try this on another internet .? Yes

every time i click a movie or a tv show that i wanna watch the app just freezes, it wont say that its not responding its just not doing anything.

nubito
Posts: 142
Joined: Sat Jun 23, 2018 8:29 am

Re: Freezing

Post by nubito » Wed Aug 01, 2018 12:47 pm

1. Try to update . to 6.1.0
2. Are you using any VPN?
3. Have you faced this issue before or it just start to happen?

DemonLies
Posts: 2
Joined: Tue Jul 31, 2018 7:53 pm

Re: Freezing

Post by DemonLies » Thu Aug 02, 2018 1:08 am

No im not using vpn. since i cant pay for a program and i have no idea which ones are free and safe im not taking the risk.

and it never happened before tho ill try updating it to the new .

Post Reply