No results found...

This is where you report whatever issue you have on desktop. Windows, Mac, Linux, issues with Chromecast support, VPN, Apple TV, whatever. Don't forget to read forum rules BEFORE posting.

Moderators: Siem, Fous, Chupacabra

Forum rules
1. BEFORE REPORTING A BUG, USE THE SEARCH .!!!
Is someone reported it already, don't open a new thread! Save us time so we can invest this time in fixing this bug!

2. ANSWER THAT FOLLOWING . IN YOUR POST:
- What . # of PT are you using? On what device? What OS . is it running? ie. win 7
- Is this bug happening on everything you try to watch? Movies and TV shows?
- Can you attach a screen shot? (If it's something that can be captured).
**The more detail you give us regarding this issue you're having, the easier it'll be for us to reproduce it and fix it! So start spilling...
Post Reply
jeffcren
Posts: 1
Joined: Tue Jun 30, 2020 6:29 pm

No results found...

Post by jeffcren » Tue Jun 30, 2020 6:40 pm

I just downloaded 6.1.2 and installed on my MacBook (macOS Catalina 10.15.5). When . ., I get a screen that says "No results found...". Same thing if I search. I have full wireless internet connectivity (Gigabit) and I'm not running a VPN. I've tried uninstalling and re-installing, as well as rebooting. Any other ideas?
Attachments
Screen Shot 2020-06-30 at 2.35.31 PM.png
Screen Shot 2020-06-30 at 2.35.31 PM.png (277.21 KiB) Viewed 875 times

John Brayton
Posts: 716
Joined: Tue Mar 13, 2018 11:55 am

Re: No results found...

Post by John Brayton » Mon Jul 06, 2020 9:11 am

Is that still actual issue?

Walkelin
Posts: 1
Joined: Fri Jul 17, 2020 10:34 pm

Re: No results found...

Post by Walkelin » Fri Jul 17, 2020 10:37 pm

I have the same problem, I tried to reinstall, to reboot, nothing... what's wrong? Any idea?

John Brayton
Posts: 716
Joined: Tue Mar 13, 2018 11:55 am

Re: No results found...

Post by John Brayton » Tue Jul 21, 2020 9:55 am

Maybe it was some problem on a server, and you need to clear cache folder: C:\Users\User\AppData\Local\PopcornT1me
remove this folder and try to run the app
awaiting your results :)

Post Reply