No audio using Chromecast on a Mac using 5.4

This is where you report whatever issue you have on desktop. Windows, Mac, Linux, issues with Chromecast support, VPN, Apple TV, whatever. Don't forget to read forum rules BEFORE posting.

Moderators: Siem, Fous, Chupacabra

Forum rules
1. BEFORE REPORTING A BUG, USE THE SEARCH .!!!
Is someone reported it already, don't open a new thread! Save us time so we can invest this time in fixing this bug!

2. ANSWER THAT FOLLOWING . IN YOUR POST:
- What . # of PT are you using? On what device? What OS . is it running? ie. win 7
- Is this bug happening on everything you try to watch? Movies and TV shows?
- Can you attach a screen shot? (If it's something that can be captured).
**The more detail you give us regarding this issue you're having, the easier it'll be for us to reproduce it and fix it! So start spilling...
Post Reply
saiajin
Posts: 2
Joined: Mon Nov 30, 2015 12:41 am

No audio using Chromecast on a Mac using 5.4

Post by saiajin » Mon Nov 30, 2015 12:45 am

Hi so some movies do not cast sound to my chromecast with . 5.4 on my mac. It works playing on the computer...but won't cast... I have tried 720 and 480 . to no avail....if I wait and let the whole thing download I can cast it through videostream as a work around but it is a pain....

Please help!

allorta
Posts: 1
Joined: Wed Feb 03, 2021 12:24 pm

Re: No audio using Chromecast on a Mac using 5.4

Post by allorta » Wed Feb 03, 2021 12:32 pm

Tell me, have you solved your .? I have a problem with sound too.

Post Reply