my movie does not play or load when i click the play button

This is where you post about any issues you're having with Android or . and everything that is related to those to.
Please read forum rules BEFORE posting!!!

Moderators: Siem, Fous, Chupacabra

Forum rules
1. BEFORE REPORTING A BUG, USE THE SEARCH .!!!
Is someone reported it already, don't open a new thread! Save us time so we can invest this time in fixing this bug!

2. ANSWER THAT FOLLOWING . IN YOUR POST:
- What . # of PT are you using? On what device? What OS . is it running? ie. win 7
- Is this bug happening on everything you try to watch? Movies and TV shows?
- Can you attach a screen shot? (If it's something that can be captured).
**The more detail you give us regarding this issue you're having, the easier it'll be for us to reproduce it and fix it! So start spilling...
Post Reply
morne@reichert.co.za
Posts: 1
Joined: Tue Jan 01, 2019 11:19 am

my movie does not play or load when i click the play button

Post by morne@reichert.co.za » Tue Jan 01, 2019 11:33 am

hi. i downloaded the app on my android box and all ssem ok. when i select movie to watch it does not play or load when i click the play button. i also bought the vpn as suggested on the app. i also have nord vpn on android box. please can someone help

Kurky
Posts: 1
Joined: Thu Jan 03, 2019 4:38 pm

Re: my movie does not play or load when i click the play but

Post by Kurky » Thu Jan 03, 2019 4:40 pm

I have the same problem?

nubito
Posts: 133
Joined: Sat Jun 23, 2018 8:29 am

Re: my movie does not play or load when i click the play but

Post by nubito » Fri Jan 04, 2019 10:29 am

First of all in PT Settings → Interface type select TV and restart an app. Other possible reasons could be not enough free disk space on tvbox, some write . on file system of tvbox etc. Also specify exact model of the tvbox or just google it to get more info.

Post Reply