Problem with the LIBEAY32.DLL

This is where you can talk to us and your fellow users about issues you're having with .. Get advice on how to solve issues, communicate things to us and help us make . better!

Moderators: Siem, Fous, Chupacabra

Forum rules
1. BEFORE REPORTING A BUG, USE THE SEARCH .!!!
Is someone reported it already, don't open a new thread! Save us time so we can invest this time in fixing this bug!
(Unless the report is very old and talks about an older .. Please don't post on old threads).

2. ANSWER THAT FOLLOWING (THE ONES THAT ARE APPLICABLE) . IN YOUR POST:
- What . # of PT are you using? On what device? What OS . is it running? ie. win 7
- Is this bug happening on everything you try to watch? Movies and TV shows?
- Can you attach a screen shot? (If it's something that can be captured).
- Is your internet . stable?
- Did you try to run . as an Administrator?
- Did you try this on another device?
- Did you try this on another internet .?
- Did you try it on wifi and cable?
**The . are just for guidance, no need to answer all of them if not applicable, but the more detail you give us regarding this issue you're having, the easier it'll be for us to reproduce it and fix it! So start spilling...
3. If the issue you're experiencing is on desktop, report it on the "everything desktop" sub-forum. If the issue you're experiencing is on mobile, please report it on the "everything mobile" sub-forum.
Post Reply
Halconio
Posts: 1
Joined: Fri Nov 28, 2014 7:39 pm

Problem with the LIBEAY32.DLL

Post by Halconio » Fri Nov 28, 2014 8:19 pm

Hello,

When I´m trying to watch a movie it appears twice a message box with the following .: (In Spanish)

"No se encuentra el ordinal 354 en la . de vinculos dinamicos LIBEAY32.dll"

Is there a . for this? Luckily, I can watch the movie just by closing both annoying message boxes.

These are my settings:
* OS (Windows or Mac) / Or a mobile device? Windows 7 . Service Pack 1 64-bit on a notebook
* What is your OS .? 7 . with all updates
* What . of . do you have installed? 5 Beta
* Is your internet . stable? yes, 150Mbps
* Did you try to run . as an Administrator? yes, same problem
* Does this occur for all the series/movies you watch? Did you try different torrents for that movie/episode? it occurs at the moment when I click for a movie in the main screen of .
* Did you try this on another device? No
* Did you try this on another internet .? No
* Did you try it on wifi and cable? No, only WIFI
* If possible, we would really appreciate screen recordings(Windows/Mac) or screenshots of your .! done


Also, When you enter (click) to watch a movie in order to see the movie ., and the you want to return to the main screen, the program freezes and there is no possibility to click any other movie.

By the way, . for this great program!!!!!!
Attachments
Screenshot libeay32.png
Screenshot libeay32.png (1.03 MiB) Viewed 2766 times

User avatar
Chupacabra
Posts: 1071
Joined: Mon Jun 16, 2014 7:53 pm

Re: Problem with the LIBEAY32.DLL

Post by Chupacabra » Wed Dec 03, 2014 5:16 pm

Yes, we're aware on that issue with dll, will fix on next release. Please try to put file from attached ZIP to program directory and see if it fixes your issue.
Also, When you enter (click) to watch a movie in order to see the movie ., and the you want to return to the main screen, the program freezes and there is no possibility to click any other movie.
Will look into it, thanks!
Attachments
libeay32.zip
(781.89 KiB) Downloaded 393 times

pochoclo
Posts: 1
Joined: Mon Feb 02, 2015 12:57 am

Re: Problem with the LIBEAY32.DLL

Post by pochoclo » Mon Feb 02, 2015 1:00 am

I have Windows XP SP2 and installed . 5.1 which has the libeay32.dll already in the directory and I get the same error:
"No se encuentra el ordinal 354 en la . de vinculos dinamicos LIBEAY32.dll"

The file attached by Chupacabra does not exist anymore.

How to fix?

Thanks.

User avatar
Chupacabra
Posts: 1071
Joined: Mon Jun 16, 2014 7:53 pm

Re: Problem with the LIBEAY32.DLL

Post by Chupacabra » Tue Feb 03, 2015 11:12 am

This is fixed in 5.2.
Please take the dlls here or http://dropmefiles.com/1Dijy
Attachments
dlls.zip
(739.87 KiB) Downloaded 154 times

Billy77
Posts: 1
Joined: Fri Jun 03, 2016 9:11 am

Re: Problem with the LIBEAY32.DLL

Post by Billy77 » Fri Jun 03, 2016 9:15 am

You need to download file from http://fix4dll.com/mfc100u_dll to fix your problem. An error will occur again if you won't do it.

khushbu kashyap
Posts: 1
Joined: Wed Jul 18, 2018 7:25 am

Re: Problem with the LIBEAY32.DLL

Post by khushbu kashyap » Wed Jul 18, 2018 8:19 am

I have seen your problem is LIBEAY32.DLL is not working in your system. These types of problem occurs any time in your system. So first you need to check LIBEAY32.DLL file is installed correctly or not. If there is no LIBEAY32.DLL file in your system then no need to scare you just have to catch this link https://fixdll.net/libeay32

Post Reply