can we change player

This is where you can talk to us and your fellow users about issues you're having with .. Get advice on how to solve issues, communicate things to us and help us make . better!

Moderators: Siem, Fous, Chupacabra

Forum rules
1. BEFORE REPORTING A BUG, USE THE SEARCH .!!!
Is someone reported it already, don't open a new thread! Save us time so we can invest this time in fixing this bug!
(Unless the report is very old and talks about an older .. Please don't post on old threads).

2. ANSWER THAT FOLLOWING (THE ONES THAT ARE APPLICABLE) . IN YOUR POST:
- What . # of PT are you using? On what device? What OS . is it running? ie. win 7
- Is this bug happening on everything you try to watch? Movies and TV shows?
- Can you attach a screen shot? (If it's something that can be captured).
- Is your internet . stable?
- Did you try to run . as an Administrator?
- Did you try this on another device?
- Did you try this on another internet .?
- Did you try it on wifi and cable?
**The . are just for guidance, no need to answer all of them if not applicable, but the more detail you give us regarding this issue you're having, the easier it'll be for us to reproduce it and fix it! So start spilling...
3. If the issue you're experiencing is on desktop, report it on the "everything desktop" sub-forum. If the issue you're experiencing is on mobile, please report it on the "everything mobile" sub-forum.
Post Reply
mickal
Posts: 4
Joined: Wed Jan 09, 2019 3:32 pm

can we change player

Post by mickal » Mon Jan 28, 2019 10:17 pm

PT 3.2.2.134
MX9 pro with android 8.1 (tv box)
bug on movie and tv shows

still got problems with color and picture on 1080p movie/tv show, but it is ok when look at it with VLC player.

is it a way to change player in PT to vlc ?

thank you

mickal

vashkep
Posts: 235
Joined: Sat Aug 23, 2014 8:55 am

Re: can we change player

Post by vashkep » Tue Jan 29, 2019 1:12 pm

I don't think so, at least I don't even know where to search appropriate info.

Post Reply