Apple 4K tv 403 error code

This is where you can talk to us and your fellow users about issues you're having with .. Get advice on how to solve issues, communicate things to us and help us make . better!

Moderators: Siem, Fous, Chupacabra

Forum rules
1. BEFORE REPORTING A BUG, USE THE SEARCH .!!!
Is someone reported it already, don't open a new thread! Save us time so we can invest this time in fixing this bug!
(Unless the report is very old and talks about an older .. Please don't post on old threads).

2. ANSWER THAT FOLLOWING (THE ONES THAT ARE APPLICABLE) . IN YOUR POST:
- What . # of PT are you using? On what device? What OS . is it running? ie. win 7
- Is this bug happening on everything you try to watch? Movies and TV shows?
- Can you attach a screen shot? (If it's something that can be captured).
- Is your internet . stable?
- Did you try to run . as an Administrator?
- Did you try this on another device?
- Did you try this on another internet .?
- Did you try it on wifi and cable?
**The . are just for guidance, no need to answer all of them if not applicable, but the more detail you give us regarding this issue you're having, the easier it'll be for us to reproduce it and fix it! So start spilling...
3. If the issue you're experiencing is on desktop, report it on the "everything desktop" sub-forum. If the issue you're experiencing is on mobile, please report it on the "everything mobile" sub-forum.
Post Reply
Lunchtime
Posts: 1
Joined: Fri Jan 11, 2019 9:14 pm

Apple 4K tv 403 error code

Post by Lunchtime » Fri Jan 11, 2019 9:20 pm

I have an Apple TV 4K running popcorn. Everything was working fine. Then set up another Apple TV 4k in another room with .. When I started up popcorn on that one I get a “unknown error response code was unacceptable:403” that is all that will come up. Now the first Apple TV that was running fine is doing the same thing. Has anyone had this issue and know how to resolve it.

vashkep
Posts: 160
Joined: Sat Aug 23, 2014 8:55 am

Re: Apple 4K tv 403 error code

Post by vashkep » Mon Jan 14, 2019 3:07 pm

As far as I know PT doesn't support Apple TV boxes officially. If you can, try to clear some Cache folders.

Post Reply