Frame Loss

This is where you report whatever issue you have on desktop. Windows, Mac, Linux, issues with Chromecast support, VPN, Apple TV, whatever. Don't forget to read forum rules BEFORE posting.

Moderators: Siem, Fous, Chupacabra

Forum rules
1. BEFORE REPORTING A BUG, USE THE SEARCH .!!!
Is someone reported it already, don't open a new thread! Save us time so we can invest this time in fixing this bug!

2. ANSWER THAT FOLLOWING . IN YOUR POST:
- What . # of PT are you using? On what device? What OS . is it running? ie. win 7
- Is this bug happening on everything you try to watch? Movies and TV shows?
- Can you attach a screen shot? (If it's something that can be captured).
**The more detail you give us regarding this issue you're having, the easier it'll be for us to reproduce it and fix it! So start spilling...
Post Reply
jardinc001
Posts: 4
Joined: Wed Oct 02, 2019 10:02 pm

Frame Loss

Post by jardinc001 » Wed Oct 02, 2019 10:08 pm

Hello. There is a bug on the Windows . of . (. 6) where videos appear to have a very low and noticeable frame rate. Please fix this issue. Thank you.

John Brayton
Posts: 251
Joined: Tue Mar 13, 2018 11:55 am

Re: Frame Loss

Post by John Brayton » Thu Oct 03, 2019 8:03 am

Any screenshots and details of your PC?

jardinc001
Posts: 4
Joined: Wed Oct 02, 2019 10:02 pm

Re: Frame Loss

Post by jardinc001 » Tue Oct 08, 2019 6:39 pm

John Brayton wrote:
Thu Oct 03, 2019 8:03 am
Any screenshots and details of your PC?
My pc has 8gb of ram with Intel i5 processor. It can stream videos on YouTube in 1080p with 60fps.

John Brayton
Posts: 251
Joined: Tue Mar 13, 2018 11:55 am

Re: Frame Loss

Post by John Brayton » Wed Oct 09, 2019 7:24 am

Does your bug related to some certain video, or it reproduce whatever you want to watch?

jardinc001
Posts: 4
Joined: Wed Oct 02, 2019 10:02 pm

Re: Frame Loss

Post by jardinc001 » Thu Oct 17, 2019 5:31 am

John Brayton wrote:
Wed Oct 09, 2019 7:24 am
Does your bug related to some certain video, or it reproduce whatever you want to watch?
There is no specific video in which it buffers. It was running fine til I redownloaded it, it started again. The video will run at what seems like 20 frames per second.

xonirx
Posts: 7
Joined: Mon Sep 16, 2019 5:13 pm

Re: Frame Loss

Post by xonirx » Thu Oct 17, 2019 8:36 pm

I found my McAfee was causing lagging videos.

jardinc001
Posts: 4
Joined: Wed Oct 02, 2019 10:02 pm

Re: Frame Loss

Post by jardinc001 » Sat Nov 02, 2019 6:05 am

xonirx wrote:
Thu Oct 17, 2019 8:36 pm
I found my McAfee was causing lagging videos.
Really?? I have that too. Did you just uninstalled it and it started working??

Post Reply