Surround sound problem

This is where you can talk to us and your fellow users about issues you're having with .. Get advice on how to solve issues, communicate things to us and help us make . better!

Moderators: Siem, Fous, Chupacabra

Forum rules
1. BEFORE REPORTING A BUG, USE THE SEARCH .!!!
Is someone reported it already, don't open a new thread! Save us time so we can invest this time in fixing this bug!
(Unless the report is very old and talks about an older .. Please don't post on old threads).

2. ANSWER THAT FOLLOWING (THE ONES THAT ARE APPLICABLE) . IN YOUR POST:
- What . # of PT are you using? On what device? What OS . is it running? ie. win 7
- Is this bug happening on everything you try to watch? Movies and TV shows?
- Can you attach a screen shot? (If it's something that can be captured).
- Is your internet . stable?
- Did you try to run . as an Administrator?
- Did you try this on another device?
- Did you try this on another internet .?
- Did you try it on wifi and cable?
**The . are just for guidance, no need to answer all of them if not applicable, but the more detail you give us regarding this issue you're having, the easier it'll be for us to reproduce it and fix it! So start spilling...
3. If the issue you're experiencing is on desktop, report it on the "everything desktop" sub-forum. If the issue you're experiencing is on mobile, please report it on the "everything mobile" sub-forum.
Post Reply
Liltowl
Posts: 1
Joined: Fri May 11, 2018 11:44 am

Surround sound problem

Post by Liltowl » Fri May 11, 2018 11:49 am

I have the problem that when I use . 3.0.0 of PT, and try to watch anything on my tv using Chromecast, the sound works in my phone but when I cast the movie to the TV, it says "surroundsystem is activated, please use the tv to control the sound". So it is mute. It happens no matter which movie or show I cast. Does anybody know how I can fix this? I have a Samsung 7 Android.

vlmarques
Posts: 1
Joined: Fri Sep 07, 2018 3:43 pm

Re: Surround sound problem

Post by vlmarques » Fri Sep 07, 2018 3:47 pm

Yes. It happens here too. It looks like a bug. We need to aks for an update.

Ejtyak
Posts: 2
Joined: Fri Sep 07, 2018 5:22 pm

Re: Surround sound problem

Post by Ejtyak » Fri Sep 07, 2018 5:25 pm

Hello,

I have the same problem, Using . 3.2.2.134 on Android 8.1.
Not possible to use the app like this, hope there will be a . soon!

Ejtyak
Posts: 2
Joined: Fri Sep 07, 2018 5:22 pm

Re: Surround sound problem

Post by Ejtyak » Fri Sep 07, 2018 5:47 pm

Further .:
It's always happening, both with TV shows and Movies. I never had any sound through chromecast on TV.
A message on screen is . that surround sound is on and tells to to use the TV's remote control to adjust the volume. This does not work.
The sound does work on the phone itself though.

nubito
Posts: 138
Joined: Sat Jun 23, 2018 8:29 am

Re: Surround sound problem

Post by nubito » Tue Sep 11, 2018 1:13 pm

In the web there are a lot of . like: "unable to get 5.1 . from Chromecast", including . type, . ., source of video, TV models and other details. To sum up - Chromecast outputs 2.1 sound only.

aliyahbrown
Posts: 1
Joined: Mon Oct 01, 2018 6:48 am
Contact:

Re: Surround sound problem

Post by aliyahbrown » Mon Oct 01, 2018 6:52 am

I think you need to aks for an update.

Post Reply